Nisa Bölükbaşı İle Enes Batur Arasındaki İpler Tamamen Koptu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur ile Survivor 2020'ye damga vuran isimlerden Nisa Bölükbaşı arasındaki ipler tamamen koptu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur ile Survivor 2020'ye damga vuran isimlerden Nisa Bölükbaşı arasındaki ipler tamamen koptu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur ile Survivor 2020'ye damga vuran isimlerden Nisa Bölükbaşı arasındaki ipler tamamen koptu.

 

Geçtiğimiz haftalarda menajerleri aracılığıyla ortak Youtube projelerinde bulunan Survivor’dam tanıdığımız Nisa Bölükbaşı ile sosyal medya fenomeni Enes Batur arasındaki ipler koptu.. Survivor sonrasında Nisa - Barış ikilisiyle menajerleri vasıtasıyla bir araya gelen ve sosyal medyada birçok anlarını paylaşan Nisa ile Enes Batur arasındaki ipler özel sebeplerden dolayı tamamen koptu. Instagram üzerinden geçtiğimiz günlerde birbirlerini takipten çıkan ikilinin ileride birlikte bir projede yer almaları beklenmiyor.