Nisa Bölükbaşı İle Merve Aydın Birbirlerini Sildiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Survivor 2022 All Star finali sonrası yaptığı açıklamalarla gündemdeki yerini koruyan ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, sosyal medya sayfasından Merve Aydın'ı takipten çıkarken, bu hamleye Aydın da aynı şekilde karşılık verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Survivor 2022 All Star finali sonrası yaptığı açıklamalarla gündemdeki yerini koruyan ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, sosyal medya sayfasından Merve Aydın'ı takipten çıkarken, bu hamleye Aydın da aynı şekilde karşılık verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, sosyal medya sayfasından Merve Aydın'ı takipten çıkarken, bu hamleye Aydın da aynı şekilde karşılık verdi. 

 

Nisa Bölükbaşı yakın dostlarına savaş açtı

 

Survivor All Star 2022 sezonunda performansı düşük olmasına rağmen şampiyon olan Nisa Bölükbaşı, yarışmanın ardından tepkilerin hedefinde kalmıştı. Adem Kılıççı ile şampiyonluk finaline kalan Nisa, daha fazla oy alarak kupayı kaldırdı. Şampiyonluğun ardından yarışmacılar Acun Ilıcalı’ya tepkilerini gösterdiler. Şampiyonluğun ardından Nisa Bölükbaşı, yakın dostlarına da savaş açtı. Ayşe Yüksel, Mert Öcal ve Adem Kılıççı gibi isimleri hayatından çıkaran Nisa Bölükbaşı şimdi de Merve Aydın ile tüm bağlarını kopardı. Survivor şampiyonluk finalinde Merve Aydın’ın, Adem Kılıççı’yı desteklemesinin ardından Nisa Bölükbaşı, Merve Aydın’ı hayatından çıkardı. Sosyal medya hesabından da takipten çıkaran Nisa Bölükbaşı, yakın arkadaşıyla iletişimini kopardı. Nisa Bölükbaşı’nın takipten çıkmasının ardından Merve Aydın da birkaç gün sonra Nisa Bölükbaşı’nı sosyal medya hesabından sildi. Gündemi derinden sallayan bu hareketin ardından görenler; “En yakın dostu şimdi düşmanı oldu” dedi.

 

Nisa Bölükbaşı Merve Aydın’ı takipten çıktı

 

Survivor All Star yarışmasında son ikiye kalan Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk finalinde izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Nisa Bölükbaşı’nın performansı düşük olmasına rağmen şampiyon olması gündemde olay yarattı. Merve Aydın’ın Adem Kılıççı’yı desteklemesinin ardından Nisa Bölükbaşı’ndan tepki gecikmedi. Nisa Bölükbaşı, Merve Aydın’ı sosyal medya hesabından sildi. Yakın dost olduğu bilinen bu iki ismin bu hareketten sonra dostluğunun da bittiği kanıtlandı. Görenler çok şaşırdıklarını dile getirdiler.