Nisa Bölükbaşı'nın Eski Sevgilisini Görenler Ä°nanamadı! Hata Yapmışsın!

Survivor 2022 All Star'da Adem Kılıçcı ile birlikte finale kalan ünlü yarışmacı Nisa Bölükbaşı, aÅŸk hayatıyla da konuÅŸulmaya devam ederken, sosyal medyada eski sevgilisi ile fotoÄŸraflarını görenler Bölükbaşı'nın hata yaptığını söylediler. 

 

Survivor 2022 All Star'da Adem Kılıçcı ile birlikte finale kalan ünlü yarışmacı Nisa Bölükbaşı, aÅŸk hayatıyla da konuÅŸulmaya devam ederken, sosyal medyada eski sevgilisi ile fotoÄŸraflarını görenler Bölükbaşı'nın hata yaptığını söylediler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Nisa Bölükbaşı, aÅŸk hayatıyla da konuÅŸulmaya devam ederken, sosyal medyada eski sevgilisi ile fotoÄŸraflarını görenler Bölükbaşı'nın hata yaptığını söylediler.

 

Hata yapmışsın!

 

Survivor'a aÅŸk hayatıyla da damga vuran Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi sosyal medyada gündem oldu. Survivor All Star 2022'de ÅŸampiyon olabilmek için aylardır mücadele eden Nisa Bölükbaşı, finale kalmayı baÅŸardı. Yarışmadaki performansı ile sıklıkla sosyal medyada konuÅŸulan Nisa, özel hayatıyla da çok sık gündeme geldi. Survivor'da ilk yarıştığında Sercan Yıldırım ile anılan Nisa, daha sonra Barış Murat YaÄŸcı ile iliÅŸkisi baÅŸlamış ve evlilik teklifi bile almıştı. Ancak kısa bir süre sonra ayrılık kararı aldı. Åžimdilerde Ogeday GiriÅŸken ile sevgili olan Nisa Bölükbaşı'nın, aÅŸk defterleri aralandı. Survivor 2020'de Nisa, 'Bir erkek arkadaşım var, onunla evlenmek istiyorum' demiÅŸ hatta iletiÅŸim oyununda o kiÅŸiyle de konuÅŸmuÅŸtu. O ismin kim olduÄŸu, fan sayfaları tarafından yeniden gündeme taşındı. Nisa Bölükbaşı'nın bahsettiÄŸi eski sevgilisinin Jacup Sykora olduÄŸu görüldü. Çekya'da bir dönem beraberlik yaÅŸayan ikilinin eski kareleri, görenleri ÅŸaşırttı. Oldukça fit ve yakışıklı olan Jakup'u görenler, Nisa'ya "hata yapmışsın" yorumunda bulundu.

 

nisa bolukbasi nin eski sevgilisini gorenler sasti kaldi hata yapmissin