Nisa Bölükbaşı'nın Yeni Sevgilisi Sörfçü Çıktı! Ä°ÅŸte Storydeki O Detay!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Nisa Bölükbaşı, Barış Murat YaÄŸcı'dan ayrıldıktan sonra aradığı aÅŸkı sörfçü Süleyman Atli'de buldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Nisa Bölükbaşı, Barış Murat YaÄŸcı'dan ayrıldıktan sonra aradığı aÅŸkı sörfçü Süleyman Atli'de buldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı Nisa Bölükbaşı, Barış Murat YaÄŸcı'dan ayrıldıktan sonra aradığı aÅŸkı sörfçü Süleyman Atli'de buldu. 

 

Nisa'nın evinden story attı ve hemen sildi! 

 

Survivor yarışmasıyla tanınan Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat YaÄŸcı'yla ayrılığından sonra adı Süleyman Atli adlı sörfçüyle anılmıştı. Nisa sonrasında bu yakınlaÅŸma için "Arkadaşız" dese de bir detay kafaları karıştırdı. Süleyman dün Nisa'nın evinden attığı story fotosunu apar topar sildi. Paylaşımda Atli'nin yanında Nisa ve Barış'ın beraberken sahiplendiÄŸi kedinin olması dikkat çekti. Bu detay ikilinin sadece arkadaÅŸ olmadıklarının kanıtı olarak yorumlandı.

 

nisa bolukbasi aradigi aski suleyman atli de buldu