Niyans Nihan Çumralıgil Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Niyans Nihan Çumralıgil kimdir? Sosyal medyada yaptığı güzellik ve makyaj paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Nihan Çumralıgil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Nihan Çumralıgil kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Niyans Nihan Çumralıgil kimdir? Sosyal medyada yaptığı güzellik ve makyaj paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Nihan Çumralıgil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Nihan Çumralıgil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Nihan Çumralıgil kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

niyans nihan cumraligil kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Niyans Nihan Çumralıgil kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Niyans Nihan Çumralıgil kimdir? Niyans in Motion adıyla tanınan güzel fenomen Nihan Çumralıgil, doğum tarihi hakkında bir bilgi paylaşmamıştır. Yalnızca 1988 yılında doğduğu bilinmektedir. Nihan Çumralıgil, Yay burcudur. Nihan Çumralıgil, içtenliği ve yaşama dair iyimser tavırlarından dolayı, özgürlüğüne düşkün olmasından dolayı, bilmedikleri şeyleri keşfetmeyi sevmesinden dolayı burcunun özelliklerini taşımaktadır. Güzel dijital pazarlama uzmanı Nihan Çumralıgil, kısa süre önce annesini kaybetti. Ardından aynı yıl eşiyle boşandığı öğrenilen Nihan Çumralıgil’in, ailesi hakkında daha fazla bilgi paylaşmamıştır. Nihan Çumralıgil’in gözleri kahverengidir. Nihan Çumralıgil’in doğal saç rengi kahverengi tonlarındadır. “Niyans” Nihan Çumralıgil İstanbul’da yaşamaktadır. Güzel fenomen Niyans boşanma ardından yalnız yaşamaya başlamıştır. Nihan Çumralıgil, Boğaziçi Üniversitesi’nde, Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümünde okumuştur. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezundur. Niyans in Motion adıyla bilinen Nihan Çumralıgil, dijital pazarlama uzmanıdır. Trendyol, Yemek Sepeti ve pek çok ünlü firmayla birlikte çalışmaktadır. Nihan Çumralıgil’in, Aptüş ve Frida adında bir erkek bir de dişi kedisi vardır. Hayvanları çok seven güzel fenomen, iki kedisi ile birlikte yaşamaktadır. Nihan Çumralıgil’in en sevdiği kitap Bülbülü Öldürmek- Harper Lee.