Norm Ender'den Dikkat Çeken Cristiano Ronaldo Paylaşımı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü rapçi Norm Ender, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Portekiz'in dünyaca ünlü süperstarı Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü rapçi Norm Ender, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Portekiz'in dünyaca ünlü süperstarı Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü rapçi Norm Ender, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Portekiz'in dünyaca ünlü süperstarı Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

34 kupa 800 gol ve 20 yıl lazım!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Cristiano Ronaldo için "Hadi gel yıkalım şu Ronaldo'yu desen iki antrenör yeter, Bir yedek kulübesi bir de yavşak basın. Ama gel yapalım şu efsaneyi geri dersen 34 kupa 800 gol ve 20 yıl lazım!" ifadelerini kullanan ünlü rapçi sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

norm ender den cristiano ronaldo icin dikkat ceken paylasim