Norm Ender'in Cristiano Ronaldo Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü rapçi Norm Ender, Twitter sayfasından yaptığı Cristiano Ronaldo paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü rapçi Norm Ender, Twitter sayfasından yaptığı Cristiano Ronaldo paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü rapçi Norm Ender, Twitter sayfasından yaptığı Cristiano Ronaldo paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kadro dışı bırakamazsın çünkü zaten bir kadroya dahil değillerdir!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Manchester United teknik direktörü Erig Ten Hag ile sorun yaşayan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun durumu için "Erik ten Hag'i haklı bulanların anlamadığı şu; futbol takım oyunudur bu doğrudur ama Ronaldo, Messi, Maradona, Pele futboldur. Kadro dışı bırakamazsın çünkü zaten bir kadroya dahil değillerdir. Kaideyi bozan istisna, tarih olmuş ikonlar, yani futbolun ta kendisidir onlar." ifadelerini kullanan Norm Ender sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

norm ender in cristiano ronaldo paylasimi sosyal medyada gundem oldu