Nükhet Duru Takipçisinin Yaptığı Olumsuz Yoruma Verdiği Yanıtla Gönülleri Fethetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru, Twitter sayfasından yaptığı bir paylaşıma takipçisinin yaptığı olumsuz yanıta verdiği cevapla alkış aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Nükhet Duru, Twitter sayfasından yaptığı bir paylaşıma takipçisinin yaptığı olumsuz yanıta verdiği cevapla alkış aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Nükhet Duru, Twitter sayfasından yaptığı bir paylaşıma takipçisinin yaptığı olumsuz yanıta verdiği cevapla alkış aldı. 

 

Ünlü sanatçının Twitter sayfasından "Aşık oluyorum eyvah" diyen var mı aramızda" şeklinde yaptığı paylaşıma yorum yapan bir takipçisi "Ne diyo bu kadın anlamıyorum hangi dil" ifadeleriyle cevap verirken Duru bu yoruma yaptığı dönüşle bir kez daha alkış aldı. Duru takipçisinin paylaşımı için "Benim şarkı diyorum bu gece diyorum biraz modumuz değişsin diyorum yazı hissedelim diyorum. Sizin için de uygun mu?" ifadelerini kullanırken bu cevap sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o cevap;