Nur Fettahoğlu'ndan Kızıyla İlgili Duygusal Yazı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Babil dizisinin yıldızlarından Nur Fettahoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızıyla ilgili çok duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Babil dizisinin yıldızlarından Nur Fettahoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızıyla ilgili çok duygusal bir yazı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündem yaratmayı başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızıyla ilgili çok duygusal bir yazı kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızıyla ilgili "Yolun açık olsun Kaptan!! Rotan aydınlık pusulan yüreğin olsun!! Gittiğin yolda ayağına taş değmesin, kimseye boyun eğme, kimsenin seni incitmesine, saygısızlık etmesine izin verme... Susma konuş atma içine hiçbir şeyi .. bu beden, bu kalp, bu beyin senin ve tek kullanacak olan sensin... Büyüdüğünü görmek sana dair hayaller kurmak içimi ısıtıyor ama bir o kadar korkutuyor. Şimdi kanatlarımın altındasın ancak zamanı gelince uçup gideceksin. Umarım yolculuğunda sırdaşın, annen, fikirlerini özgürce ifade edebildiğin çatışmacı yanın, haksızlığa uğradığında içini döktüğün dostun, sevinçlerinde kahkahalarını, üzüntülerinde göz yaşını paylaştığın senin arkanda dağ gibi duran bir yürek olurum. Huzurunu sevdiğim kızım iyi ki hayatımdasın!" ifadelerini kullanan Fettahoğlu, bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;