Nur Fettahoğlu'ndan Olay Umut Evirgen Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu önceki gün yaptığı paylaşımda bir süredir ismi Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışan ünlü işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu önceki gün yaptığı paylaşımda bir süredir ismi Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışan ünlü işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu önceki gün yaptığı paylaşımda bir süredir ismi Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışan ünlü işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Hep aşkla! 

 

Bir süredir adı oyuncu Serenay Sarıkaya ile anılan Umut Evirgen, Nur Fettahoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Sık sık birlikte görüntülenen Evirgen ve Sarıkaya ikilisinin ardından Nur Fettahoğlu, sosyal medya hesabından Evirgen ile verdiği pozu "Sen hep aşkkkk’la….." notuyla paylaştı. İkiliden henüz bir açıklama gelmezken söz konusu paylaşım kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

İşte o paylaşım;

 

nur fettahoglu ndan dikkat ceken umut evirgen paylasimi