Nur Fettahoğlu Ozan Güven'in Şiddet Haberiyle İlgili Açıklama Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratmayı başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram sayfasından Babil dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratmayı başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram sayfasından Babil dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram sayfasından Babil dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Kendimi bildim bileli gücüm yettiğince kadına şiddete karşı sesimi çıkardım, çıkarmaya da devam edeceğim çünkü her ne olursa olsun bu konuda fikrim değişmez. Şiddet kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyım, kabul edilemez. " ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;