Nurgül Yeşilçay'ın Koç Burcu Paylaşımı Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay Instagram sayfasından yaptığı Koç burcu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay Instagram sayfasından yaptığı Koç burcu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay Instagram sayfasından yaptığı Koç burcu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

nurgul yesilcay in koc burcu paylasimi gundem oldu

 

Koç'un senesi zaten o zaman dans!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Tatile gidemeyen koç burcu evde tek başına partiler. Tatile gidemedik diye evde kös kös oturcak diiliz. Senin en KOÇ BURCU özelliğin ne ya da tanıdık koçlar varsa yaz bakalım alta biz nasılmışız anlayalım" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay için takipçileri "Zaten çok seviyordum aynı burçta olduğumuz öğrenince daha bir sevgim arttı koçlar koşullar ve şartlar ne olursa olsun eğlenmeyi ve sevdiği şeyleri bulur", "Koç’un senesi zaten o zaman dans", "Siz ne muhteşem şeysiniz...daha sizi ikinci bahar dizisinde sevmiştim ...bu dizi ile yeniden doğdunuz..saç kesiminiz bir harika hemen dikkat çekiyor ve size çok yakışıyor..biride o modeli Bennu hanımda düşünün..Bennu hanımda harika güzel bir kadın onada süper baba dizisinde aşık olmuştum..halinize sevgiler.. ", "Oldum olası cok seviyorummm siziiiiiii. Bir onceki dizinize de bayılıyordum." gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada gündem oldu.