Nuri Şahin'li Antalyaspor Milli Yıldız İle Anlaştı!

Antalyaspor'un başına geçmesiyle bambaşka bir takım yaratan teknik direktör Nuri Şahin, sezon sonu ile birlikte yeni sezon kadro çalışmalarına devam ederken Milli futbolcu Ömer Toprak ile anlaşma sağladı. 

 

Antalyaspor'un başına geçmesiyle bambaşka bir takım yaratan teknik direktör Nuri Şahin, sezon sonu ile birlikte yeni sezon kadro çalışmalarına devam ederken Milli futbolcu Ömer Toprak ile anlaşma sağladı. Son dönemde oynattığı futbol ile takdir toplayan Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, sezon sonu ile birlikte yeni sezon kadro çalışmalarına devam ederken Milli futbolcu Ömer Toprak ile anlaşma sağladı. 

 

Anlaşma sağladı!

 

Akşam'ın haberine göre; Nuri Şahin'in takımın başına gelişiyle bambaşka bir görüntüye bürünen Antalyaspor, yeni sezona da iddialı giriyor. Genç teknik adam oynattığı güzel oyunla göz doldururken 2022-23 sezonunda hedef Avrupa kupaları. Bu bağlamda transfer çalışmalarını sürdüren Nuri Şahin, milli yıldızın transferini bitirdi. Nuri Şahin'in talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Werder Bremen'den ayrılan Ömer Toprak'la anlaşma sağladı. Yıllarca Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu milli stoper, yeni sezonda Nuri Şahin'in Antalyaspor'unun başarısı için ter dökecek. Nuri Şahin, futbolculuk döneminde Borussia Dortmund ve Werder Bremen'den takım arkadaşı olan Ömer Toprak'la prensip anlaşmasına vardı. Son dakika pürüzü yaşanmaması halinde ikili, Antalyaspor'da tekrar bir araya geliyor. Nuri Şahin'in ısrarla istediği 32 yaşındaki Ömer Toprak, uzun yıllar Süper Lig devleriyle anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Milli stoper, ilk Türkiye deneyimini Antalyaspor formasıyla gerçekleştirecek.