Nursel Ergin'den Kızı Bengü İle İlgili Açıklama! İyiki Yapmışım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Nursel Ergin, kızı Bengü ile ilgili yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Nursel Ergin, kızı Bengü ile ilgili yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Nursel Ergin, kızı Bengü ile ilgili yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

İyi ki yapmışım!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Nursel Ergin, kızı Bengü ile ilgili yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Nursel Ergin kızı Bengü ile ilgili  ''Bengü mucize gibi yani, gurur kaynağım gerçekten, gurur duyuyorum onunla… İyi ki yapmışım. Erken kalkan yol alır derler. Neredeyse anneanne olacağım. Kızım çok güzel, şansı da güzel olsun, kalbi de güzel olsun.’' ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

nursen ergin den bengu aciklamasi iyi ki yapmisim



Etiketler: