Nursel Ergin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Nursel Ergin kimdir? Sosyal medyada yaptığı Pınar Deniz itirafıyla gündemde olan ünlü sunucu Nursel Ergin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Nursel Ergin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Nursel Ergin kimdir? Sosyal medyada yaptığı Pınar Deniz itirafıyla gündemde olan ünlü sunucu Nursel Ergin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü sunucu Nursel Ergin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Nursel Ergin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

nursel ergin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Nursel Ergin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Nursel Ergin kimdir? 30 Temmuz 1980 doğumlu olan Nursel Ergin'i 'Var Mısın Yok Musun?' yarışması ile tanımıştık. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm isminde bir kızı bulunmakta. Daha önce Cam Kırıkları isimli dizide yer alan Ergin, Kanal D'de Mutfağım adlı yemek programı ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ardından Nursel'in Mutfağı programında sunuculuk görevini üstlendi. Nursel Ergin 2017 yılında Murat Akyer ile evlenmiştir. Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmiyor.

 

Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir. Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.



Etiketler: