Nusret Gökçe Restoranlarındaki Fiyatlarına Gelen Tepkiler Sonrası Geri Adım Attı! Şaşırtan Londra Kararı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Nusret Gökçe'nin Londra'da bulunan restoranındaki fiyatlarına gelen tepkiler sonrası şaşırtan bir karar alırken fiyatları aşağıya çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Nusret Gökçe'nin Londra'da bulunan restoranındaki fiyatlarına gelen tepkiler sonrası şaşırtan bir karar alırken fiyatları aşağıya çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Nusret Gökçe'nin Londra'da bulunan restoranındaki fiyatlarına gelen tepkiler sonrası şaşırtan bir karar alırken fiyatları aşağıya çekti. 

 

Geçtiğimiz günlerde Londra'da bulunan restoranındaki yüksek fiyatlarla ilgili gelen tepkilerin ardından ünlü kasap Nusret Gökçe menüsüne 'uygun fiyatlı' bir öğle yemeği ekledi. Yaptığı saltbae (tuzlama) hareketiyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü fenomen kasap Nusret Gökçe Londra'da bulunan restoranındaki yüksek fiyatlarla ilgili gelen tepkilerin ardından herkesi şaşırtan önemli bir değişikliğe gitti.

 

RESTORAN FİYATLARI TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

 

Restoran fiyatlarının sosyal medyada büyük bir tepki çekmesi üzerine prestij kaybeden Nusret fiyatları aşağı çekti. Ünlü fenomen menüye 39 sterlinlik bir öğle yemeği de ekledi.

 

FİYATLARDAN DOLAYI RESTORANININ PUANI DÜŞTÜ

 

Gökçe, Londra'da bulunan Steakhouse'da etleri 1,450 sterline kadar satıyordu ve bazı hesaplar 37 bin sterlini geçiyordu. Ancak bu aşırı fiyatlar müşterilerin tepkisini çeken Gökçe'nin restoranının, Londra'daki restoranı en kötü dereceli mekanlar arasında yer almasına ve başkentteki 23,811 restoran içinde 20,491. sıraya düşmesine neden oldu. 



Etiketler: