Ocak Ayında Hangi Filmler İzlenmeli?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Çisem Çakır ya da namı diğer Naturally Serein, yayınladığı videosunda Ocak ayında izlenmesi gerkeen film ve dizilerden, okunması gereken kitaplardan bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Çisem Çakır ya da namı diğer Naturally Serein, yayınladığı videosunda Ocak ayında izlenmesi gereken film ve dizilerden, okunması gereken kitaplardan bahsetti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Çisem Çakır ya da namı diğer Naturally Serein, yayınladığı videosunda Ocak ayında izlenmesi gereken film ve dizilerden, okunması gereken kitaplardan bahsetti. 

 

İşte Ocak ayında izlenmesi gereken film ve diziler; 

 

El Pepe: 

 

Emir Kustrica'nın yönetmenliğinde çekilen belgesel Venedik Film Festivali'nden ödül de alırken, isminden de anlaşılacağı gibi El Pepe lakaplı Uruguay'ın eski Cumhurbaşkanı dünyanın en fakir devlet başkanı lakaplı Jose Mujica'nın hayatının anlatıldığı bir belgesel. Fikirleri ve yaşam tarzı bakımından tüm siyasetçilere örnek olması gereken Jose Mujica'nın hayatının anlatıldığı ufuk açıcı bu belgesel mutlaka izlenmeli. 

 

The Two Popes: 

 

Anthony Hopkins ve Jonathan Pyrce'ın başrolünde olduğu Netflix yapımı film Katolik kilisesinde iki farklı görüşü temsil eden, iki farklı papanın hikayesinin anlatıldığı bu film Ocak ayında mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında bulunuyor. 

 

Ford v Ferrari:

 

Başrollerinde Matt Damon ve Christian Bale'in yer aldığı Ford v Ferrari filmi 1966 yılında Ford ve Ferrari'nin Le Mans yarışını kazanmak için verdiği mücadeleyi konu edinen bu film Ocak ayında izlenmesi gereken bir başka yapım. 

 

Nothing Spreads Like Fear Contagion: 

 

Başrollerinde Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet'in yer aldığı Nothing Spreads Like Fear Contagion filmi 9 sene öncesine ait olmasına rağmen şuan yaşanan salgına çok benzemesi yönünden ilginç bir yapım. Yarasalardan bulaşan bir virüsün yaşattıklarını konu edinen film Ocak ayında mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan.  

 

Ocak ayında izlenmesi gereken diziler, 

 

The Mandalorian

Rise of Empires Ottoman

Next in Fashion

 

Ocak ayında okunması gereken kitaplar, 

 

Diana Gabaldon - Yabancı

Diana Gabaldon - Kehribardaki Yusufçuk

Diana Gabaldon - Güz Davulları 

Diana Gabaldon - Ateşin Çağrısı

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.