Ogeday Dansıyla Survivor 2024 All Star'da Dans Yarışmasına Damga Vurdu!

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2024'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların dans hünerlerini sergilediği gecede Ogeday'ın oyun havasındaki kıvrak halleri sosyal medyada gündem oldu. Survivor All Star 2024'te adrenalin bir an olsun düşmüyor. Gerginliğin her an tavan yaptığı Survivor All Star'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Yarışmacıların hünerlerini sergilediği gecede dans performansları çok konuşuldu.

 

Akşam'da yer alan habere göre; Survivor 23. bölümünde yarışmacılar, Seda Martılar şarkısında oynarken Ersin Korkut halay çekecek. Eğlenceli anların yaşandığı yarışmada Sercan'ın performansına sessiz kalamayan Acun Ilıcalı, "Mimikleri ve özgüveni şaşırtıcı, etkiliydi.

 

ogeday dansiyla survivor 2024 all star a damga vurdu

 

Daha çok sahnede değil de barda dans ediyor gibiydi" ifadelerini kullanıyor. Merve'nin Roman havasında kurtlarını döktüğü gecede Ogeday da Ankara oyun havasında göbek attı. Ogeday'ın kıvraklığı ve figürleri ise görenlerin ağzını açık bırakıyor. Ogeday'ın kurtlarını döktüğü anlarda diğer yarışmacılar da eğlenceli anlar yaşıyor.