Ogeday Girişken İle Nisa Bölükbaşı Aşk Mı Yaşıyor! Evrim Keklik Açıkladı!

Survivor All Star 2022'de Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı aşk mı yaşıyor? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yayınlanan bölümleriyle heyecan ve gerilimi ekranlara taşımaya devam ederken, geçtiğimiz bölümde yaşananlar bir magazin bombasının patlamasına neden oldu. Peki Survivor All Star 2022'de Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor All Star 2022'de Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı aşk mı yaşıyor? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yayınlanan bölümleriyle heyecan ve gerilimi ekranlara taşımaya devam ederken, geçtiğimiz bölümde yaşananlar bir magazin bombasının patlamasına neden oldu. Peki Survivor All Star 2022'de Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Evrim açık etti! Nisa ile Ogeday aşk yaşıyor! 

 

Survivor Evrim Keklik, sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Barış Murat Yağcı'ya parkurda sinirlenen Evrim Keklik'in, "Bunun sevgililerine anlam veremiyorum" demesine Nisa sessiz kalamadı. Survivor Nisa, "Bana da laf atmasaydın" şeklinde Evrim'e cevap verdi. Ardından Evrim de "Ogeday varken öyle bir şey yapmam" cümlesini kurdu. Bu yanıt sosyal medyada "Aşk doğruymuş" denmesine sebep oldu.

 

ogeday girisken ile nisa bolukbasi ask yasiyor