Ogeday Girişken'in Sevgilisi Zeynep Yumrutaş İle Havuz Pozu Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı ve oyuncu Ogeday Girişken sevgilisi Zeynep Yumrutaş ile Alaçatı'da yaptığı tatilde havuz paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı ve oyuncu Ogeday Girişken sevgilisi Zeynep Yumrutaş ile Alaçatı'da yaptığı tatilde havuz paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı ve oyuncu Ogeday Girişken sevgilisi Zeynep Yumrutaş ile Alaçatı'da yaptığı tatilde havuz paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

 

ogeday girisken sevgilisi zeynep yumrutas ile cekilmis havuz pozunu paylasti

 

Uzaktan güzelliğinize uyumunuza takılı kaldım maşallah güzellerim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Keyifli ve huzurlu bir ortamda yazın tadını çıkarmak bize iyi geldi. Sıcak karşılamaları, ilgileri ve alakalarıyla @kurabiyeotel ailesine teşekkür ederiz. Öneri" ifadelerini kullanan ünlü Survivor yarışmacısı ve oyuncu Ogeday Girişken sevgilisi Zeynep Yumrutaş ile çekilmiş havuz pozunu paylaştı. Paylaşım için takipçileri "Uzaktan güzelliğinize uyumunuza takılı kaldım maşallah güzellerim", "Hep mutlu olun", "Huzur keyfi", "Maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım gündem oldu.