Öğretmen Dizisinin Orjinali İle Uyarlaması Arasındaki Farklar Neler? Murat Soner İnceledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Öğretmen dizisini incelerken, gerçeği ile orjinali arasındaki farklardan bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Öğretmen dizisini incelerken, gerçeği ile orjinali arasındaki farklardan bahsetti. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Öğretmen dizisini incelerken, gerçeği ile orjinali arasındaki farklardan bahsetti.

 

Öğretmen dizisi bir Japon dizisi olan MR. Hiragii's Homeroom'dan uyarlama. Yani 3 Nen A Kumi: Ima kara Mina-san wa, Hitojichi Desu. Ama bu dizisinin oyuncu kadrosu değil, adı. Dizi, öğrencilerine bir hayat dersi vermek isteyen bir fizik öğretmeninin yaptığı ilginç planı anlatıyor. Peki dizi orijinalinden daha mı iyi? Japon versiyonundan ne gibi farkları var?

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.