Oğuz Haksever'den Canlı Yayında Büyük Gaf! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sunduğu ana haber bültenleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan usta gazeteci ve televizyoncu Oğuz Haksever, dün yayınlanan ana haber bülteninde Kevin Spacey'nin haberini sunarken imza attığı gaf ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sunduğu ana haber bültenleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan usta gazeteci ve televizyoncu Oğuz Haksever, dün yayınlanan ana haber bülteninde Kevin Spacey'nin haberini sunarken imza attığı gaf ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde sunduğu haberlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanmaya devam eden usta gazeteci ve televizyoncu Oğuz Haksever, dün yayınlanan ana haber bülteninde Kevin Spacey'nin haberini sunarken imza attığı gaf ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Gafı sosyal medyada gündem oldu!

 

Ünlü haber spikeri Oğuz Haksever, Ana Haber Bülteni'nde çok konuşulacak bir gafa imza attı. Haksever, "Hakim karşısına çıktı" diyecekken "Hakim karşısına sı.tı" ifadesini kullandı. Canlı yayınlarda zaman zaman denk gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Gafı yapan kişi, bu sefer ünlü haber spikeri Oğuz Haksever oldu. Oğuz Haksever dünkü canlı Ana Haber bülteninde, ünlü aktör Kevin Spacey'inin hakim karşısına çıkmasına ilişkin haberi izleyicilere aktardı. Fakat Haksever, "Hakim karşısına çıktı" diyecekken "Hakim karşısına sı.tı" ifadesini kullandı. Haksever'in yaptığı bu gafın ardından sosyal medyada konuyla ilgili binlerce paylaşım yaptı. Sosyal medya kullanıcıları, bu tarz hataların canlı yayın için doğal olduğunu dile getirdi. 



Etiketler: