Oğuzhan Koç Demet Özdemir Çiftinin Nikah Tarihinde Dikkat Çeken Detay!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un nikah tarihindeki detay dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un nikah tarihindeki detay dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un nikah tarihindeki detay dikkat çekti. 

 

Nikah tarihindeki detay dikkat çekti!

 

Takvim gazetesinin haberine göre; 2022 yazında evlenmeyi planlayan çiftin Ağustos ayında nikah masasına oturması bekleniyor. İki ismin 13/14 ve/veya 20/21 Ağustos tarihlerinde tam 2 gün 2 gece sürecek bir düğün ile evlenme planları var. Çiftin ayrıca mekan olarak, aşklarının başladığı yer olan Çeşme'yi düşündükleri öne sürüldü.  

 

demet ozdemir ile oguzhan koc un nikah tarihinde dikkat ceken detay