Oğuzhan Koç Demet Özdemir'in Sevişme Sahnesini Görünce Çılgına Döndü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile Netflix için çektikleri "Aşk Taktikleri" filmindeki sevişme sahnesi, geçtiğimiz günlerde barıştığı sevgilisi Oğuzhan Koç'u çılgına çevirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile Netflix için çektikleri "Aşk Taktikleri" filmindeki sevişme sahnesi, geçtiğimiz günlerde barıştığı sevgilisi Oğuzhan Koç'u çılgına çevirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile Netflix için çektikleri "Aşk Taktikleri" filmindeki sevişme sahnesi, geçtiğimiz günlerde barıştığı sevgilisi Oğuzhan Koç'u çılgına çevirdi.

 

Sevişme sahnesi kıskandırdı!

 

Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filminde başrollerini paylaşan Demet Özdemir'in partneri ile yakınlığı Oğuzhan Koç'u rahatsız etti. İddialara göre Oğuzhan Koç, ikilinin ilişkisini kıskandı ve sorunlar yaşamaya başladı. Şükrü Özyıldız'ın Demet Özdemir hakkında söylediği "Onunla çalışmak çok keyifliydi. Umarım tekrar çalışırız" sözleri ise Oğuzhan Koç'u adeta çıldırttı.

 

Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Hakan Gence’nin sorularını cevapladı. Birlikte başrolü paylaştıkları Aşk Taktikleri filmi hakkında da konuştular

 

Daha önce tanışmadınız mı?

 

Demet Özdemir: Evet, daha önce tanışmıyorduk, bu filmle tanıştık... (Aşk Taktikleri filmi). ‘Tekrar yeni bir projede rol almak ister misiniz?’ sorusuna Demet “Neden olmasın! Gerçekten çok istiyoruz. Hatta gerekirse kanal kanal dolaşırız” .

 

‘Hayatınızda biri var mı?’ sorusuna Demet Özdemir İşime âşığım (gülüyor).dedi. Demet Özdemir Sevgililer Günü planı olmadığını ima etti ve Üçümüz Yemek mi yesek (gülüyor)... (Hakan Gence, Şükrü Özyıldız ve kendisinden bahsediyor)

 

Şükrü Özyıldız: Aslında tanışmak istiyordum ama olamadı bir türlü. ‘Tekrar yeni bir projede rol almak ister misiniz?’ sorusuna Şükrü “İnşallah bir süre sonra yine sette birlikte oluruz.” ‘Hayatınızda biri var mı?’ sorusuna Şükrü Özyıldız ‘Bende yok’ cevabını verdi

 

 

demet ozdemir in sevisme sahnesi oguzhan koc u delirtti