Oğuzhan Koç Estetik Yaptırdı! Jawline Dolgusu Yaptıran Koç Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile mutlu evliliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç jawline dolgusu ile çenesine dolgu yaptırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile mutlu evliliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç jawline dolgusu ile çenesine dolgu yaptırdı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile mutlu evliliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç jawline dolgusu ile çenesine dolgu yaptırdı. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre, Demet Özdemir ile bir süre önce nikah masasına oturan Oğuzhan Koç'un estetik yaptırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Mutlu bir evliliği olan Oğuzhan Koç, daha sert bir yüz hattına sahip olmak istedi. Koç, iddiaya göre "jawline" adı verilen çene dolgusu yaptırdı. Geçtiğimiz ağustos ayında muhteşem bir törenle dünyaevine giren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, magazin basınının gözde çiftleri arasında yerini alıyor. Mutlu evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, yeniden gündeme geldi.

 

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ 

 

Ünlü şarkıcı Koç'un yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Koç'un estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Temizmagazin'in iddiasına göre; çene hattının daha çıkıntılı ve keskin bir görünüme sahip olması amacıyla uygulanan "jawline operasyonu" erkeklerde daha sert görünmek için tercih ediliyor.

 

DOĞUM GÜNÜNDE BAĞIŞ YAPTILAR

 

Öte yandan; depremlerin ilk gününden beri yardım için kolları sıvayan isimlerden olan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, Murat Boz'un çağrısı üzerine doğum günü için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin burs fonuna bağış yaptı. Kendisine gelen bildirimi Instagram sayasından paylaşan Boz, "Canlarım, teşekkür ederim" notunu yazarak Özdemir ve Koç'u etiketledi.