Oğuzhan Koç'tan Monica Bellucci Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Demet Özdemir ile Zorlu AVM'de objektiflere yansırken yaptığı Monica Bellucci açıklaması ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Demet Özdemir ile Zorlu AVM'de objektiflere yansırken yaptığı Monica Bellucci açıklaması ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Demet Özdemir ile Zorlu AVM'de objektiflere yansırken yaptığı Monica Bellucci açıklaması ile olay oldu.

 

oguzhan koc tan monica bellucci aciklamasi

 

Monica Bellucci itirafı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki gün evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Demet Özdemir ile Zorlu AVM'de objektiflere yansırken yaptığı Monica Bellucci açıklaması ile olay oldu. Oğuzhan Koç, “Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biz Monica tiyatro oyununa değil, Zerrin Tekindor'u izlemeye geldik. Zerrin'in oyunuyla ilgili çok güzel şeyler duyduk. Zerrin'i izleyeceğimiz için çok heyecanlıyız" diyerek sevgilisiyle birlikte salona giriş yaptı.