Oğuzhan Koç'un O Ses Türkiye Finalindeki Durgun Hali Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile hafta içinde ayrılıklarıyla ilgili gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'un O Ses Türkiye finalindeki durgun hali sosyal medyada gündem oldu. Peki O Ses Türkiye yarışmasının finalinde Oğuzhan Koç'un durgun hali için diğer jüri üyeleri neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Demet Özdemir ile hafta içinde ayrılıklarıyla ilgili gündemde olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'un O Ses Türkiye finalindeki durgun hali sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'un O Ses Türkiye finalindeki durgun hali sosyal medyada gündem oldu. Peki O Ses Türkiye yarışmasının finalinde Oğuzhan Koç'un durgun hali için diğer jüri üyeleri neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

oguzhan koc un o ses turkiye finalindeki durgun hali dikkat cekti

 

Biraz hüzünlü bir hafta oldu! 

 

Önceki gün O Ses Türkiye'nin finalinde ise Oğuzhan Koç'un bir hayli durgun oluşu gözden kaçmadı. Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri, Oğuzhan Koç'un durgunluğuna takıldı. Ilıcalı "Seni durgun görüyorum" deyince Ebru Gündeş de "Mutsuz o mutsuz"dedi. Oğuzhan Koç da ısrarlar üzerine "Öyle biraz hüzünlü bir hafta. Ama hüzünsüz neşe olmaz abi" ifadelerini kullanmasıyla ayrılığı hala atlatamadığını gözler önüne serdi. Ebru Gündeş'in, "Araya girelim" diyerek eski aşıkların arasını düzeltmek için göndermede bulunması Koç ve Özdemir'in hayranlarını sevindirdi.

 

İşte o anlar;