Oğuzhan Uğur'dan Can Yaman'ın Skandal Sözlerine İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından Can Yaman'ın bir kadın hayranının sorduğu "Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey anlatır mısın" sorusuna verdiği "arka odaya geçelim göstereyim" cevabıyla ilgili ilginç yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından Can Yaman'ın bir kadın hayranının sorduğu "Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey anlatır mısın" sorusuna verdiği "arka odaya geçelim göstereyim" cevabıyla ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Son dönemde özellikle yayınladığı 10 kasım videosu ile gündemdeki yerini koruyan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Can Yaman'ın bir kadın hayranının sorduğu "Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey anlatır mısın" sorusuna verdiği "arka odaya geçelim göstereyim" cevabıyla ilgili ilginç yorumlarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Can Yaman'ın kadın hayranına verdiği skandal yanıt ile ilgili "Can Yaman ‘ı haksız yere linç ediyorlar. Kadın sormuş;”Mükemmel insan profilindesiniz,hiç mi kusurunuz yok? Varsa söyleyin de dünyadan olduğunuza inanalım.”demiş. Adam da “gel içeride göstereyim” demiş.Kusuru içeride gösterilecek bi kusur o zaman.Küçük bi kusur için bu linç fazla" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Oğuzhan Uğur'un o paylaşımı;