Oğuzhan Uğur'dan Deprem Bölgesi İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama! Bölgede Değiliz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendilerinin bölgede olmadıklarını, ama isimlerini kullanan insanların olduğunu söylerken uyarılarını paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendilerinin bölgede olmadıklarını, ama isimlerini kullanan insanların olduğunu söylerken uyarılarını paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü müzisyen, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendilerinin bölgede olmadıklarını, ama isimlerini kullanan insanların olduğunu söylerken uyarılarını paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bölgede Babala’dan kimse yok. Çadır kent için çalışan arkadaşımız da iki gün evvel döndü. Yarın iki arkadaşımız yeni çadırları Afad’a teslim etmek ve çocuk evi yapımı için bölgeye gidecek. Bilgi olsun. Çünkü bölgede “biz Babala’yız” diye gezenler olmuş, haberleri geldi. Ürktük…Bölgeden  @BaranKk20 bilgilendirdi sağ olsun. İyi k" ifadelerini kullanan Uğur sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

oguzhan ugur dan deprem bolgesi ile ilgili aciklama