OÄŸuzhan UÄŸur'dan Dikkat Çeken Cehalet Göndermesi!

OÄŸuzhan UÄŸur cehalet ile ilgili ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni OÄŸuzhan UÄŸur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda cehalet ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki OÄŸuzhan UÄŸur cehalet ile ilgili ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

OÄŸuzhan UÄŸur cehalet ile ilgili ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni OÄŸuzhan UÄŸur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda cehalet ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni OÄŸuzhan UÄŸur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda cehalet ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki OÄŸuzhan UÄŸur cehalet ile ilgili ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

oguzhan ugur dan dikkat ceken cehalet gondermesi

 

Ne acıdır bilmeden konuÅŸmak! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni OÄŸuzhan UÄŸur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda cehalet ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada cehalet için "Kanatsız uçmaya çalışmak gibi, mermisiz ateÅŸ etmek, bakmadan görmek, almadan satmak, yemeden doymak gibidir bilmeden konuÅŸmak. Öyle manasız. Yazık ama ne zordur. " ifadelerini kullanan UÄŸur sosyal medyada gündem oldu.