Oğuzhan Uğur'dan İlginç Başarı Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başarıyla ilgili ilginç ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başarıyla ilgili ilginç ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başarıyla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başarı için "Başarı bir çeşit din gibidir. Çevresinde toplanan kalabalığa var olduğunu bir kere değil, sürekli kanıtlamak gerekir. Başarısızlık şeytandır. Daha kolaydır. Tek kanıt yeterlidir ama hep reddedilir. Bir de aşure vardır. Çok tatlıdır ama konumuzla hiç bi alakası yoktur" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;