Oğuzhan Uğur'dan Seçim Yayını Açıklaması! Bir Saatte 4000 Gönüllü Vay Be!

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni, oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim yayını ile ilgili açıklamarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni, oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim yayını ile ilgili açıklamarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni, oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim yayını ile ilgili açıklamarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim yayını için "Acı zamanlarda Babala’da nasıl kenetlenebildiğimizi tecrübe ettik. Bu bize “Seçim Özel” canlı yayını için ne kadar hazır olduğumuzu da gösterdi. Şimdiden binlerce gönüllümüz var. Her sandıktan haber alacağız. Konuklarımızın da desteğiyle alışılmışın çok dışında bir yayın olacak. Birçok farklı ve kolay grafik hazırlıyoruz. Aynı anda hem Anka, hem Anadolu Ajansı verileri, hem de parti genel merkezlerinden gelen veriler ekranda olacak. Bir de büyük ihtimalle asla saklayamadığım mimiklerim. 54 dakikada 4000 üzeri gönüllü isteği… Vay be." ifadelerini kullanan Uğur, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

oguzhan ugur dan secim yayini ile ilgili carpici aciklama bir saatte 4000 gonullu