Oğuzhan Uğur'dan Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e Hakaret Ettiği Görüntüler İçin Sert İfadeler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur X platformundan yaptığı paylaşımda Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e hakaret ettiği görüntülerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur X platformundan yaptığı paylaşımda Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e hakaret ettiği görüntülerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

X platformundan yaptığı paylaşımda Oğuzhan Uğur konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

"Her fırsatta Atatürk’e beddua ettiler. Her fırsatta…  Ülkeyi işgal eden İngilizlere bu kadar beddua etmediler mesela. Çocukları Londralarda okudular. Ülkeyi işgal eden Fransızlara bu kadar beddua etmediler. Kulesinin önünde poz verip parfümlerini sıktılar. Ülkeyi işgal eden İtalyanlara bu kadar beddua etmediler. Trikolarını giyip düğün düğün gezdiler.  Yunana sövdüler, haklarını yemeyelim. O da İzmir’i işgal ettikleri için değil, tarih bilgileri facebook ve Cüneyt Arkın filmlerinden ibaret olduğu için Yunanı Bizansla eşlediler. Ülkemizi işgale yeltenen 1900lerin Yunanına değil, 1400lerin Yunanına sövdüler. Kurtuluş mücadelemizde Ruslarla da savaştığımızı zaten bilmiyorlardır. Onlara beddua etmemelerini anlarım. Fakat Ermeni çetelerine, Rum çetelerine, düşmanla anlaşan ağalara beylere, sırtımızdan vuran Araplara bile bu kadar beddua etmediler. 15 temmuzda, ağzından Allah’ı eksik etmeyen, çalınan sorularla, bağlı olduğu tarikat torpiliyle yüksek mevkilere getirilen tipler, kısıtlı yetenekleri ve cehaletleriyle ülkenin ırzına kastettiler. Bunlar, halkın, ordudaki şerefli askerlerin, kahraman polislerin zaferini sahiplenip, bizi de dışında bırakıp, o günü kendi bayramları bellediler. 7 düvele Allah Allah diye hücum eden kahramanları es geçtiler. Anaların, babaların yürek acısına şahit topraklarda, Kurtuluş savaşına yalan dediler. Bir ay sonrasını tahmin edebilen dayıların müridi oldular da, yüz yıl sonrasını satır satır anlatan Atatürk’e dönüp bakmadılar.  Oysa en çok onlar bakmalıydı. Zira Atatürk 100 yıl evvel, tam da bu insanları anlattı.  “İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.”" 

 

oguzhan ugur dan sevki yilmaz in ataturk e hakaret ettigi goruntulerle ilgili sert ifadeler

 

Ne olmuştu? 

 

Katıldığı düğünde “Osmanlıyı süren soysuzları lanetliyorum” diyen eski Refah Partili milletvekili Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e de hakaret edip beddua ettiği ortaya çıktı. II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi Yiğit Onur Kaya'nın hafta sonu yapılan düğünündeki skandalın ardından yeni bir video daha ortaya çıktı. Çiftin nikah şahidi olan eski Refah Partisi Milletvekili ve Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz’ın eline mikrofon alarak "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" dediği görüntüler gün boyu sosyal medyada konuşulmuştu. Akşam saatlerinde ortaya çıkan yeni bir videoda Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e “Selanik’ten gelen dönme” dedikten sonra beddua ettiği ve Diyanet’e bağlı bir kamu görevlisi olan İmam Halil Konakçı başta olmak üzere diğer davetlilerin  “Amin” dediği görüldü. Bedduaya katılan Konakçı’nın “amin” derken gülmesi ise gözlerden kaçmadı.