Oğuzhan Uğur Koronavirüs İle İlgili Söylenen Yalanlara İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada anneannesinin koronavirüse yakalandığını belirtirken yaşanılan süreçler üzerinden iktidarı eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada anneannesinin koronavirüse yakalandığını belirtirken yaşanılan süreçler üzerinden iktidarı eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada anneannesinin koronavirüse yakalandığını belirtirken yaşanılan süreçler üzerinden iktidarı eleştirdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Anneannem covid oldu. Bilinci kapalı, zar zor nefes alıp anlamsız sözler sayıklıyormuş. Bulunduğu odada bir oksijen cihazı var ama yoğun bakımdakiler gibi değil. Peki neden yoğun bakıma almıyorlar? Çünkü alamıyorlar DOLU! Başka hastane denesek doktor bey? Denemeyin. Onlar da DOLU. Ben mesela sonraki süreç için pembe umutlar beslemiyorum…Ne olur yetkililer de artık insanların birebir şahit oldukları çaresizlikleri yalan istatistiklerle beslemesin. Dolu ise boş,kötü ise iyi demesin. Bize değilse,her zorlukta görevi için çırpınan sağlık çalışanlarına ayıptır" ifadelerini kullanan Uğur, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,