Oktay Şenol Kalben'i Yeni Keşfedenleri Konu Aldı! Kalben'den Cevap Gecikmedi!

Biz10 TV'nin sevilen programcısı Oktay Şenol yeni videosunda ünlü sanatçı Kalben'i yeni keşfedenleri konu aldı. Şenol'a Kalben'den yanıt gecikmedi. Başarılı şarkıcı; "Ben Kalben dinlerken dinazorlar hayattaydı. Bayıldım Oktay Şenol. Böyle zamanda güldürdüğün için sağ ol.

 

Biz10 TV'nin sevilen programcısı Oktay Şenol yeni videosunda ünlü sanatçı Kalben'i yeni keşfedenleri konu aldı. Şenol'a Kalben'den yanıt gecikmedi. Başarılı şarkıcı; "Ben Kalben dinlerken dinazorlar hayattaydı. Bayıldım Oktay Şenol. Böyle zamanda güldürdüğün için sağ ol. İnsanların bütün beklentilerini tatmin etmedim. Yan komşumuz, bizden biri, ne tatlı canım, dokunsan ağlayacak ha dediğimiz kazaklı, gözlüklü insan olarak kalmadım. İçimden gelmeyen şarkıları söyleyemedim, reklamlara defalarca satamadım. Yaptığım hataları tekrarlayarak yırtmaktansa hata yaptığımı kabul ettim. İçimden gelenleri sansürlememeyi öğrendim. Başarısız oldum. Milyon satmadım. Tık satın almadım. Takipçi rekoru kırmadım. Kendi metinlerimi yazdım. Çok uzun yazdım, zihnimi kısaltmadım. Kafama göre müzik yaptım. Üst üste linç yedim. Başlarda ağladım, sonra gülümseyip nefretin, öfkenin objesi olarak dünya barışına, aile huzuruna ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı diledim.

 

Beni severler mi, kabul ederler mi, yargılanır mıyım? diye sormadan yürümek güzel. Yürümek, o zaman enerjiye dönüşüyor, ruh yağlarını yakıyor. Bana özgürleşmeyi öğreten tüm eleştirilerinize, geri bildirimlerinize, korkunç yorumlardan enfes yorumlara kadar etkileşiminize; ama elimde değil, en çok sevginize, şakanıza, dansınıza, yeni şarkılarımı yeniden yorumlarınıza şükran” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 



Etiketler: