Öldüğü İddia Edilen Galler Prensesi Kate Middleton Alışverişte Görüldü!

Galler Prensesi Kate Middleton, günlerdir gündemden düşmüyor. Ocak ayında geçirdiği operasyondan sonra ortalıkta görünmeyen Prenses Middleton hakkında birçok iddia ortaya atıldı, hatta öldüğü bile ileri sürüldü. Tüm dünya Prenses Middleton'ın nerede ve nasıl olduğunu merak ederken İngiliz basınında yer alan bir haber oldukça dikkat çekti.

 

Bir anda ortadan kaybolan ve günlerdir gündemden düşmeyen Prenses Kate Middleton ortaya çıktı. İngiltere'de bayrakların yarıya indirilmesinin ardından İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklendiği iddia edildi. Prenses Middleton'un öldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı. Fakat İngiliz basınında yer alan bir iddia kafaları iyice karıştırdı. Dünya gündemine oturan ve öldüğü iddia edilen Kate Middleton'dan haber geldi. 

 

PRENSES EŞİYLE ALIŞVERİŞTE GÖRÜLDÜ

 

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir mekanda alışveriş yaparken görüntülendi. Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" ifadelerini kullandı. Çiftin alışveriş esnasında hiçbir şekilde fotoğraf çekilmesine izin vermemesinden dolayı bir kareleri yayınlanamadı.

 

İHANET İDDİALARI!

 

Prens William’ın aile dostu ve babasının yakın çalışma arkadaşı olan Marki David Cholmondoley'in karısı Rose Hanbury ile ilişkisi olduğu öne sürüldü. Kate'in ortalıktan kaybolduğu süre boyunca William'ın Rose Hanbury'yle ilişkisi olduğu, ondan gayrımeşru bir çocuğu olduğu, intikam almak isteyen Galler Prensesinin de aynı şeyi Thomas Kingston’la yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Gerçi bu dedikodu yıllardır ortadaydı ancak şimdi, William’ın Kate’i üçüncü bebekleri Louis'e hamileyken aldattığı ve Rose Hanbury’nin de William’ın kızını doğurduğu konuşulmaya başlandı.

 

Buna karşılık Kate Middleton da Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeninin kızı olan Lady Gabriella Windsor'ın 45 yaşındaki kocası Thomas Kingston’la intikam için bir ilişki yaşadığı ve hamile kaldığı söylendi. Thomas Kingston’ın şubat ayında aniden ölmesi, cesedinin yanında bir silah bulunması da komplo teorilerinin iyice “çıldırması”nda epey etkili oldu.