Ölmeden Önce TikTok'ta Katilinin İsmini Açıkladı!

ABD’nin İndiana eyaletindeki Kokomo kentinde yaşayan Brandi Bradley 19 Ocak’tan beri ortalıkta görünmüyordu, ailesi de 11 Şubat’ta yerel polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İki hafta kadar sonra polis Jonathon Christy adlı kişiye yöneldi. Komşuları 39 yaşındaki Christy’nin mangallarını ödünç istediğini anlattılar. Başka tanıklar da Brandi’nin kaybolduğu gün genç adamın arabasını boyattığını anlattılar.

 

Soruşturmacılar Şubat ayı sonunda Kokomo’ya 20 kilometre kadar uzaklıktaki Kempton kendinde bir konteynerde ateşte erimiş insan kemikleri, bir kolye, bir kemer ve başka eşyalar buldular.Christy yetkililere geçen Temmuz’da ölmüş karısına ait eşyaları yakıp konteynere attığını söyledi. Polis, kemiklerin Brandi’ye ait olup olmadığını henüz doğrulamadı.

 

Brandi ve Jonathan 2023 Aralık’ından bu yana birlikte yaşıyorlardı. TikTok’ta çok aktif olan 44 yaşındaki Brandi, bir çok kez erkek arkadaşının kendine şiddet uyguladığını açıklamıştı. Sosyal medyada hala duran bir videoda sanki geleceğini anlatmıştı: “Sonunda ölürsem ve parçalanmış vücudum Kokomo’da çeşitli yerlere atılmış olarak bulunursa, bilin ki katilim Jonathon Christy.”

 

Brandi bir başka videoda da yardım istiyordu: “Beni 5 kez boğmaya kalktı. TikTok bunu bilsin. Bana yardım edin.”

 

Şüpheli iddiaları reddetti. Ancak ortaya yeni bir tanık çıktı: “Christy, bana bir iş için 500 dolar ücret teklif etti. İşin ne olduğunu bilmiyordum. Ancak Christy’nin evine gidince Brandi’nin cansız olarak yerde yattığını gördüm. Christy, ‘Kadın evin altını üstüne getirmeye kalkınca sinirlerime hakım olamadım’ dedi. Daha sonra da kadını iyice dövdükten sonra kemeriyle boğduğunu itiraf etti.”



Etiketler: