Ömür Gedik'ten Bill Gates'in Et Tüketimini Bitireceğiz Açıklamasına Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin zaman zaman dikkatini çeken ünlü gazeteci, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik Microsoft'un kurucusu ve patronu Bill Gates'in '2030'da et tüketimini sıfıra indireceğiz' açıklamasına yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin zaman zaman dikkatini çeken ünlü gazeteci, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik Microsoft'un kurucusu ve patronu Bill Gates'in '2030'da et tüketimini sıfıra indireceğiz' açıklamasına yaptığı yorumla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik Microsoft'un kurucusu ve patronu Bill Gates'in '2030'da et tüketimini sıfıra indireceğiz' açıklamasına yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

'Baktılar küresel ısınma bizi bitirecek düğmeye bastılar!'

 

X platformundan yaptığı paylaşımda Amerikalı ünlü iş insanı Bill Gates'in "Et tüketimini 2030'a kadar sıfıra indirmeyi planlıyoruz." açıklamasını alıntılayan ünlü gazeteci, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik şu ifadeleri kullandı: 

 

"Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim. Çok sevindim. Baktılar küresel ısınma bizi bitirecek düğmeye bastılar. Laboratuvar yapımı et geliyor, hayvanlar ormanlar ve dünya kurtuluyor sonunda"

 

İşte o paylaşım;

 

omur gedik ten bill gates in et tuketimini sifirlayacagiz aciklamasina carpici yorum