Ömür Gedik'ten Corona Virüsü Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve TV yıldızı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tüm dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan corona virüsü salgınıyla ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve TV yıldızı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tüm dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan corona virüsü salgınıyla ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve TV yıldızı Ömür Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tüm dünyanın bir numaralı gündem maddesi olan corona virüsü salgınıyla ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili olarak "Ne kadar üzücü, elini uzatanın elini geri çevirme devrine de gelecekmişiz demek ki... Tokalaşmak, öpüşmek ve en sevdiğim sarılmak bile yok artık... Şu korkunç corona virüsü gezegeni terk edene kadar..." ifadelerini kullanan Gedik bu paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte Ömür Gedik'in o paylaşımı;