Ömür Gedik'ten Koronavirüs Nedeniyle Vefat Eden Orhan Kural İçin Başsağlığı Mesajı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, bugün koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden ünlü profesör Orhan Kural hakkında dikkat çeken bir başsağlığı mesajı yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, bugün koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden ünlü profesör Orhan Kural hakkında dikkat çeken bir başsağlığı mesajı yayınladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, bugün koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden ünlü profesör Orhan Kural hakkında dikkat çeken bir başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ah Orhan hocam, her konuda hassastın ama bu virüsü hafife aldın, uyarmamıza rağmen hiç evinde oturmadın. Ama sen de böyleydin işte, mücadeleci, azimli, kıpır kıpır.. Benim hayatımda çok değerli bir figürdün, öyle de kalacaksın. İzinde yürümeye devam" ifadelerini kullanan Gedik, sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;