Önemli Olan Kazanmak Değildir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Exatlon Challenge ile ilgili bir paylaşım yaparken "Önemli olan kazanmak değildir" ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Exatlon Challenge ile ilgili bir paylaşım yaparken "Önemli olan kazanmak değildir" ifadelerini kullandı. Son dönemde özellikle 10 Kasım videosu ile gündemden hiç düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Exatlon Challenge ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı, Orkun Işıtmak ve Doğan Kabak ile Exatlon Challenge için gittikleri Dominik'te bir araya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Playstation'da kozlarını paylaşırken "Önemli olan kazanmak değildir. Önemli olan.. Yani işte kazanmak değildir o kadar" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Oğuzhan Uğur'un o paylaşımı;

 

 

Not: Fotoğraf Oğuzhan Uğur'un Instagram sayfasından alınmıştır.