Öner Erkan Ece Yaşar İle Aşk Yaşadığı İddialarına Ne Yanıt Verdi? İşte Detaylar!

Önceki gün İstanbul gecelerinde objektiflere yakalanan Çukur dizisinin Selim Koçovalı'sı Öner Erkan, aynı dizide kızını canlandıran Ece Yaşar ile aşk yaşadığı iddialarına ne yanıt verdi? İşte detaylar.. 

 

Önceki gün İstanbul gecelerinde objektiflere yakalanan Çukur dizisinin Selim Koçovalı'sı Öner Erkan, aynı dizide kızını canlandıran Ece Yaşar ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Çukur dizisinin Selim Koçovalı'sı Öner Erkan, aynı dizide kızını canlandıran Ece Yaşar ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.

 

Çukur dizisinin yıldız oyuncularından Öner Erkan, önceki akşam İstanbul gecelerinde yakalandı!

 

Yan masasında oturan iki gizemli kadınla gecenin ilerleyen saatlerinde masaları birleştiren Öner Erkan, koyu sohbet sonrası masadan ayrıldı. Mekan çıkışında gazetecileri karşısında gören oyuncu, son dönemin yeni modası olan telefonla konuşma numarasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde adı aşk dedikodularına karışan Ece Yaşar ile ilgili soruları duymazdan gelen Öner Erkan, masada oturduğu kız arkadaşları hakkındaki soruları da cevaplamadı.

 

İşte o görüntüler;