Onur Büyüktopçu İsyan Etti! Teklif Gelmiyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu önceki gün objektiflere yansırken televizyon projelerinden teklif alamadığını söyleyerek duruma isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu önceki gün objektiflere yansırken televizyon projelerinden teklif alamadığını söyleyerek duruma isyan etti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu önceki gün objektiflere yansırken televizyon projelerinden teklif alamadığını söyleyerek duruma isyan etti. 

 

HalkTV'de yer alan habere göre; 'Kiralık Aşk' dizisindeki Koray karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Büyüktopçu, bir süredir ekranlardan uzak durmasıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Kendisine televizyon programlarından oyunculuk ve sunuculuk teklifi gelmediğini söyleyen Büyüktopçu, bu duruma isyan etti. Kiralık Aşk, Jet Sosyete, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol alan Onur Büyüktopçu sevilen isimler arasında yer alıyor. Ekranların beğenilen programı Yemekteyiz'i de uzun bir süre sunan Büyüktopçu bir süredir ekranlardan uzak.

 

"TEKLİF GELMİYOR”

 

Televizyon projeleri için oyunculuk ya da sunuculuk teklifi gelmemesinden yakınan Onur Büyüktopçu, "Bilmiyorum, teklif gelmiyor. Menajerim de var. O kadar güzel işler yapıp, güzel reytingler kazandırdım ama teklif gelmiyor. Galiba uyumlu olmamak gerekiyor. Fırça fırlatan, oyuncu döven kişiler ekranda ama benim gibi uyumlu, başarılı ve yaptığı işlerle kendini kanıtlamış bir isim ekranda yer bulamıyor" ifadelerini kullandı. Bazı isimlerin uzun süredir ekranda olmasını da eleştiren Onur Büyüktopçu, "Hep aynı tipler, hep aynı konular ve hep aynı başroller. Lütfen bir durun, yüzünüzü dinlendirin. Sıkılıyor insan. Başka oyuncu yokmuş gibi bir iş bitiyor hemen diğer işe başlıyor. Adam 50 yaşında ama 30 yaşındaki adamı oynuyor. Yeni yüzler de gerekli artık" şeklinde konuştu.