Onur Büyüktopçu Yeni Projesini Açıkladı! Kolpaçino 4'te Oynayacağım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün objektiflere yansırken yeni projesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün objektiflere yansırken yeni projesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün objektiflere yansırken yeni projesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekanda objektiflere yansıyan Onur Büyüktopçu, "Yakın zamanda 'Kolpaçino 4' filminde rol alacağım. 'Doktor' karakteri ile sevenlerimin karşısında olacağım" dedi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekanda görüntülendi.

 

Muhabirler ile sohbet eden Büyüktopçu, "Arkadaşlar ile kafa dağıtmaya geldik. Yazın çok tatil yapamadım." dedi.

 

"KOLPAÇİNO 4'TE ROL ALACAĞIM"

 

Oyuncu, ayrıca, "Yakın zamanda 'Kolpaçino 4' filminde rol alacağım. 'Doktor' karakteri ile sevenlerimin karşısında olacağım" şeklinde konuştu.