Onur Tuna Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Mucize doktor dizisindeki Ferman karakteri ile geniş kitlelere adını duyuran Onur Tuna Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

 

 

Mucize doktor dizisindeki Ferman karakteri ile geniş kitlelere adını duyuran Onur Tuna Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?  

 

Onur Tuna Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

 

Onur Tuna Kimdir? Onur Tuna 2 temmuz 1985 Çanakkalede doğmuştur. Liseyi Bursa 'da okumuştur. Bosch 'ta en başta basketbool olamk üzere voleybol ,masa tenisi ve futbool oynamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi iltisat fakültesinde lisansını tamamlayıp Ege Üniversitesi devlet türk musikkisi konservatuvar 'ında bir yıl sanat müziği ses eğitimine devam etmiştir. Tiyatroyu ilk kez 6 yaşındayken oynamıştır. Üniversite yıllarında ise eş zamanlı olarak tiyatro oyunlarında yer almaya devam etmiştir. İzmire 3 yıl boyunca Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde eğitim almıştır. 14 yaşından beri nota ve ses eğitimide almıştır. Gitar ve piyano çalıp besteler yapmıştır ve gendine ayit bir stüdyosu bulunmaktadır. Kendine ait 4 şarkısı vardır.   

2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisi ile oyunculuğa giriş yapmıştır. Devamında ise Cesur Yürek ,Ağır Roman ,Yasak Elama ve Mucie Doktor dizileri ile adını düyürmüştur. şimdilerde ise Mahkum adındaki dizide yer almaktadır.

 



Etiketler: