Onur Tuna Yasemin Yazıcı İle Aşk Yaşadığını Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Tuna, meslektaşı Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Tuna, meslektaşı Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Onur Tuna, meslektaşı Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığını açıkladı.

 

Yeni bir aşka yelken açtılar!

 

Ünlü oyuncu Onur Tuna ile meslektaşı Yasemin Yazıcı, aşk yaşadıklarını duyurdu. İkilinin Instagram hesaplarından paylaştıkları kareler, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz Ocak ayında Hande Doğandemir ile ilişkisi biten Onur Tuna'nın, kalbini Yasemin Yazıcı'ya kaptırdığı ortaya çıktı. İkili, aşk yaşadıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tuna ile bir karesini Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınlayan yazıcı, beyaz kalp emojisi koyduğunu fotoğrafta sevgilisini de etiketledi. 2.8 milyon takipçisi bulunan Onur Tuna ise, Yazıcı'ya verdiği bir pozunu yayınlayarak; aynı güzel oyuncu gibi kalp emojisi ekleyip, sevgilisini etiketledi. Tuna'nın kısa sürede 63 bine yakın beğeni ve 2 bine yakın yorum alan gönderisi, sosyal medyada gündem olmayı başardı. 

 

İşte o paylaşım;

 

onur tuna yasemin yazici ya ilan i ask etti ask yasiyorlar