Onur Ünlü Tavrını Koy Oy Verme Çıkışına Gelen Tepkilere Cevap Verdi! Şakadan Anlamıyorsunuz!

Sosyal medyada yaptığı seçim çıkışı ile tepki çeken ünlü yönetmen Onur Ünlü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gelen tepkilere yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı seçim çıkışı ile tepki çeken ünlü yönetmen Onur Ünlü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gelen tepkilere yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı seçim çıkışı ile tepki çeken ünlü yönetmen Onur Ünlü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gelen tepkilere yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

SİZ DE HİÇ ŞAKADAN ANLAMIYORMUŞSUNUZ!

 

 

Onur Ünlü Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gelen tepkiler üzerine şu ifadeleri kullandı: 

 

 

"SİZ DE HİÇ ŞAKADAN ANLAMIYORMUŞSUNUZdiye başlayan bi metin yayınlasam, kellemi kopardığınız yere geri dikebilir miyiz? Hiç sanmıyorum. Belli ki olası Millet İttifakı iktidarında da kelle koltukta gezicez. E fark etmez, alıştık artık. Fakat, eleştirilerini müthiş medenî şekilde belirten bir ton şahane insan bir tarafa; bir görüşün kendi içinden gelen birisinin ironi yüklü fikirlerine bu kadar sert ve kaba tepki vermesi, en hafifinden ürkütücü. Üstelik bu sertliğin sebebi çelikten bir irade filan da değil, bariz bir oportunist telaş. Gerçi onu da anlıyorum; herkes bıktı. Ters bir şey olmadan, kaza bela yaşanmadan şu süreç bitsin istiyo. Ama yeni kazalar oluyo bu sefer de. Bir insanın kalbinin binlerce kişi tarafından kırılmasının kime ne fayda sağladığını süreçte görücez. Ama Millet İttifakı seçmeninin alternatif görüşlerle imtihanını, belli ki kolay kolay göremiycez. Neyse işte sandık orda. İsteyen gitsin oyunu atsın. İsteyen de kuyuya bağırır gibi bağırsın içine: Midas’ın kulakları eşek kulakları! Midas’ın kulakları eşek kulakları! Eşek kulakları Midas’ın! NOT: Bu arada sizinle bir müjdeyi de paylaşayım. Bu sabah telefonuma gelen mesajlardan bir tanesi, dün attığım story’den dolayı, yapmak üzere olduğum iyi bir senaryo anlaşmasının iptal olacağıyla ilgili ciddi bir imaydı. Yani 15 Mayıs sonrası pırıl pırıl Türkiyesinin ilk siyasi sebepli iş anlaşması feshi benim başıma gelecek gibi. Peki şaşırdık mı? Elbette hayır. Çünkü burası Ortadoğu güzel kardeşim. Siz seçim olacak diye yine umutlanın, sevinin. Ama Ortadoğu burası."

 

İşte o paylaşım;

 

onur unlu den oy verme cikisina gelen tepkilere yanit