Oralar Nereler 10 Gün Boyunca Su Orucunu Anlattılar!

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomenleri Oralarnereler, ya da namı diğer İdil ve Burak, yayınladıkları videolarında 10 gün boyuncu su orucunu denediler. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomenleri Oralarnereler, ya da namı diğer İdil ve Burak, yayınladıkları videolarında 10 gün boyuncu su orucunu denediler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyini başaran ünlü sosyal medya fenomenleri Oralarnereler, ya da namı diğer İdil ve Burak, yayınladıkları videolarında 10 gün boyuncu su orucunu denediler.

 

Yayınladıkları videolarında su orucu hakkında " Su orucu nasıl tutulur. açlık orucu yani su orucu vücudun otofajiye geçmesini nasıl sağlar. biz 10 gün boyunca sadece su içerek bu su orucu yaptık. Gün gün çektiğimiz bu 10 günlük video da yaşadıklarımızı anlatmaya çalıştık. bir çok kaynağı araştırarak bu oruca başladık. Dr. Aidin Salih hanımın Gerçek Tıp adlı kitabını okuduktan sonra bu oruca başlamaya karar verdik. öncesinde vücudumuzu bu açlık konusuna alıştırdık. sonrasında su orucuna geçtik." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomenleri bu konuda detaylı bilgiler verdiler. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.