Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'den Takipçisine Espirili Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Twitter sayfasından bir takipçisinin kendisi hakkındaki tweetine verdiği ilginç yanıt ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı ilginç paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Twitter sayfasından bir takipçisinin kendisi hakkındaki tweetine verdiği ilginç yanıt ile sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Twitter sayfasından bir takipçisinin kendisi hakkındaki tweetine verdiği ilginç yanıt ile sosyal medyada olay oldu.

 

Twitter sayfasından yapıtğı paylaşımda bir takipçisinin "Başkanım bugün gençlerin günü. Sizin evde olmanız gerekmiyor muydu? Dışarda dolaşmanız yasak değil mi?" tweetine yanıt veren Güler, "Sakin ol champ.. Ben belediye başkanıyım" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;