Orhan Aydın İle Genç Sevgilisi Beyoğlu'nda Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Orhan Aydın ile genç sevgilisi Asmalımescit'te bir mekan çıkışı görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Orhan Aydın ile genç sevgilisi Asmalımescit'te bir mekan çıkışı görüntülendiler. Son dönemde gündeme dair yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Orhan Aydın ile genç sevgilisi Asmalımescit'te bir mekan çıkışı görüntülendiler. 

 

Mekan çıkışı görüntülendiler!

 

Usta oyuncu Orhan Aydın, önceki gece kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile Asmalımescit'te mekan çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen muhabirlere tepki gösterdi. Küçük Besleme, İkinci Bahar, Tatlı Hayat ve Kurtuluş gibi projelerden tanıdığımız usta oyuncu Orhan Aydın, önceki gece kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile Asmalımescit'te mekan çıkışı görüntülendi. Snob Magazin'in haberine göre; 75 yaşındaki Orhan Aydın, "Beni neden çekiyorsunuz?" diyerek muhabirlere çıkıştı. Orhan Aydın ve genç sevgilisi, basın mensuplarından kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı.

 

 



Etiketler: